Over Collins Sports Projects

Collins Sports Projects is een onderneming die door Victor Collins begonnen is in 2002 waarin het accent eerst voornamelijk lag op op de verkoop van sportgerelateerde attributen. Dit kwam voort uit zijn sportieve achtergrond. De positieve uitwerking die Victor heeft op zijn omgeving en een talent om de juiste mensen samen te brengen zijn de perfecte basis geweest om in 2013 Collins Sports Projects te realiseren. Uiteindelijk is hij ook benaderd door de overheid die een nieuw project is gestart waarin hij fungeert als hoofdtrainer/ coördinator. Victor is dus een echte pionier en dat is ook de reden waarom de overheid het vertrouwen in hem heeft om te komen tot de beoogde doelen.

Hij vertolkt graag de rol van een echte Noah/lifeguard. Vooral voor de jeugdigen maar zeker ook voor volwassenen. Hij fungeert reeds als jeugdcoördinator bij eeen van de grootste honkbalverenigingen van Europa. Met name voor de jeugd acht hij het belangrijk dat ze de kans krijgen op te groeien in een zo kindvriendelijk mogelijke omgeving. Op dit vlak wil hij samen met de overheid zorgen voor een stabiele toekomst en omgeving waardoor we dus ook een evenwichtigere maatschappij krijgen en ons land humaan blijft.

De huidige situatie waar we nu met zijn allen in zitten schreeuwt om oplossingen en dat daar dan ook financiën aan vast zit is vaak de keerzijde. Directe doelen zijn dus ook verbroedering wat dus de veiligheid zal waarborgen en onzekerheden zal wegnemen in onze maatschappij. Simpele voorbeelden zijn het verlagen van de criminaliteit, obesitas, werkloosheid op langere termijn.

Wat doet Collins Sports Projects

De brede kennis en ervaring die Collins Sports Projects in de loop der jaren heeft opgedaan met mensen in en buiten de sportwereld maakt mogelijk dat wij op een creatieve maar vakkundige wijze invulling kunnen geven aan een diversiteit aan opdrachten.

Denk bijvoorbeeld aan begeleiding/ coordinering/mentoring van personen tevens gerelateerd aan projecten. Projecten onderscheiden zich, dus klein en grootschalig en van particulier tot organisatie. Maar hier houden de mogelijkheden niet op.

U kunt bij Collins Sports Projects terecht als particulier, club, vereniging,organisatie, instantie voor een degelijke opbouw van structuur sportief en organisatorisch wat u organisatie weer een positieve upgrade geeft en niet te vergeten gemoedelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos; trainingen praktijk, trainingen theorie, management, coaching, mentale building, fysieke building, talenten building, image building, noem maar op.

Om een betere indruk te krijgen van de producten en diensten die wij bieden schroom niet om contact met ons op te nemen. Een aantal van onze diensten hebben wij uit disctretie niet getentoonsteld.

Collins Sports Projects onderscheidt zich van de rest doordat wij in staat zijn ons te kunnen verplaatsen in onze omgeving op alle aspecten die op dat moment van ons worden gevraagd.

 
 

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in of vragen over een uniek event dat speciaal voor u op maat kan worden samengesteld? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

 
 
     
© 2014 Collins Sports Projects. Alle rechten voorbehouden.